Седемкратният световен шампион Люис Хамилтън обяви, че ще се бори

...
Седемкратният световен шампион Люис Хамилтън обяви, че ще се бори
Коментари Харесай

Хамилтън не е отписал титлата във Формула 1

Седемкратният международен първенец Люис Хамилтън разгласи, че ще се бори до последно за купата във Формула 1 през този сезон, макар че изостава с 19 точки от водача Макс Верстапен в генералното класиране при водачите.

В неделя нидерландецът Верстапен стигна до удобна победа в Гран при на Мексико, до момента в който Хамилтън удържа второто място от другия водач на Ред Бул Серхио Перес. До края на сезона остават още четири старта. 

" Мисля, че през днешния ден максимизирах опциите си, само че те в действителност бяха доста бързи. Ако имат същата скорост в идващите надпревари, ще имаме проблеми. Остават ни четири старта и би трябвало да продължим да се борим. Днес те бяха по-бързи от нас с половин секунда на обиколка ", разяснява британецът след конкуренцията в Мексико Сити.

" Това, което мога да направя, е да изстискам всичко от болида, Те явно имат по-силна кола, тъй че аз просто би трябвало да съм сигурен, че съм опитал безусловно всичко и съм дал всичко от себе си ", добави водачът на Мерцедес.

В края на тази седмица следва Гран при на Бразилия, след което сезонът ще приключи със стартове в Катар (21 ноември), Саудитска Арабия (5 декември) и Абу Даби (12 декември).
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР