Седемкратната шампионка в турнирите от Големия шлем Винъс Уилямс се

...
Седемкратната шампионка в турнирите от Големия шлем Винъс Уилямс се
Коментари Харесай

Винъс Уилямс няма да участва на Australian Open

Седемкратната шампионка в шампионатите от Големия шлем Винъс Уилямс се отхвърли от присъединяване на идното този месец Открито състезание на Австралия по тенис поради травма, оповестиха уредниците, представени от организация „ Ройтерс “.

Американската тенисистка трябваше да взе участие за 22-и път на надпреварата в Мелбърн от 16 до 29 януари откакто получи „ уайлд кард “.

42-годишната Уилямс, която е двукратна финалистка на Откритото състезание на Австралия, само че сега се намира отвън първите 1000 в ранглистата, се готвеше за конкуренцията с присъединяване си на шампионата в Оукланд (Нова Зеландия), където се контузи.
 Винъс Уилямс отпадна във втория кръг в Оукланд Винъс Уилямс отпадна във втория кръг в Оукланд
„ Винъс Уилямс се отдръпна от Откритото състезание на Австралия поради контузия, получена в Оукланд “, оповестиха уредниците на шампионата от Големия шлем в Мелбърн.

Тенисистката отпадна в първия кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати след проваляне от непоставената белгийка Алисън Ван Ойтванк и се завърна в игра в Нова Зеландия, където първо победи сънародничката си Кейти Волинец, а по-късно загуби от китайката Лин Чжу.
 Винъс Уилямс: Имах чувството, че главно би трябвало да оцелея Винъс Уилямс: Имах чувството, че главно би трябвало да оцелея
Освободената от американката „ уайлд кард “ бе дадена на австралийската тенисистка Кимбърли Бирел.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР