Седемкратката световна шампионка по биатлон Лаура Далмайер (Германия) ще пропусне

...
Седемкратката световна шампионка по биатлон Лаура Далмайер (Германия) ще пропусне
Коментари Харесай

Немска звезда пропуска старта на сезона в биатлона

Седемкратката международна шампионка по биатлон Лаура Далмайер (Германия) ще пропусне първите надпревари за сезона от Световната купа в Йостерсунд поради простуда.

"Миналата седмица се подготвях с огромно неспокойствие за началото на сезона в Йостерсунд, само че в този момент съм болна и първото съревнование ще би трябвало да изчака ", написа 24-годишната германка в профила си във Facebook.

"Сега би трябвало да се изцелявам и да възвърна силите си, с цел да може да съм още веднъж във форма на пистата. Така че вместо оръжие и ски - чай от джинджифил и легло ", добави Далмайер.

Новият сезон в Световната купа по биатлон се открива със смесената щафета в неделя в шведския зимен център Йостерсунд, а самостоятелните стартове са от сряда до неделя идната седмица.

Германката евентуално ще пропусне тези надпревари, както и идващите стартове от Семеен кодекс, които стартират на 5 декември в Хохфилцен (Австрия).

Далмайер направи необикновен минал сезон, спечелвайки пет международни трофеи и Световната купа. Тя не желае да поема опасности преди зимната олимпиада в Пьончан 2018, където желае да завоюва най-малко един самостоятелен златен орден. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР