Седем водачи на автомобили са задържани за времето от петък

...
Седем водачи на автомобили са задържани за времето от петък
Коментари Харесай

Мъж бере душа в пловдивска болница след тежък сблъсък, причинен от пиян младеж

Седем водачи на коли са арестувани за времето от петък до през днешния ден поради шофиране под влияние на алкохол, опиати или с отнета шофорска брошура в Пазарджишка област. Един от тях провокира и тежка злополука на кръстовище в Пазарджик.

Сигнал за случая бил получен в събота рано сутринта. Към мястото неотложно били изпратени автопатрули на бранш " Пътна полиция ", РУ-Пазарджик, екип на пожарната и коли за спешна помощ на " Спешна помощ ". Пристигайки, униформените открили, че 21-годишен мъж от панагюрското село Попинци не спрял на знак " Стоп " с лек автомобил " Сеат ".

Последвал непряк удар в движещия се по пътя с преимущество " Опел ", ръководен от 31-годишен мъж от пазарджишкото село Главиница. В резултат на тежкия конфликт са породени телесни повреди на двама от общо петимата пътуващи в немското возило мъже.

Единият е превозен и настанен в УМБЛ " Свети Георги " с тежка черено-мозъчна контузия, а другият - в МБАЛ " Пазарджик " с фракура на ребра и гръден панер, и двамата с заплаха за живота. На мястото на удара пътните служители на реда тествали водачите с дрегер, като при водача на сеата уредът отчел 1.22 промила.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР