се отнесохме много отговорно - участвахме във всички разговори, посочихме

...
се отнесохме много отговорно - участвахме във всички разговори, посочихме
Коментари Харесай

Гьоков : Шансовете за редовен кабинет намаляха драстично след замразяването на преговорите

се отнесохме доста отговорно - участвахме във всички диалози, посочихме метод, по който да се сформира държавно управление, което да бъде подкрепено от по-голямо болшинство и да бъде от изгода на българската страна. За страдание, този наш метод не срещна поддръжка от ГЕРБ и ПП-ДБ. ”

Това съобщи националният представител от  “ за България ” в предаването “Офанзива ” по NOVA NEWS. Според него възможностите за постоянно държавно управление фрапантно са намалели след замразяването на договарянията сред ГЕРБ и ПП-ДБ. “Не е добре за страната това, което се случва. До момента говорихме за политическа рецесия, след последните събития към този момент би трябвало да приказваме за разпад на държавността ”, означи той.  

“Разбира се, че е необходим механизъм за следствие на основния прокурор. Отдавна сме декларирали позицията, че би трябвало промяна в правосъдната система. Въпросът е по какъв начин се прави тя. Недопустимо е изтъкнат юрист на ГЕРБ да декларира, че ще одобряват законите на Крум Зарков, тъй като са противоконституционни, с цел да паднат по-късно в Конституционния съд. Ние напуснахме съвещанието, тъй като няма по какъв начин в 10:47 година да излезе отчета от комисия и в 11 ч. да стартира да се преглежда законопроектът в зала ”, изясни Гьоков.  

По неговите думи социалистите имат доста разнообразни позиции с “Възраждане ”.  “ е европейска партия. Ние подписахме контракта за присъединението на България в Европейски Съюз и отстояваме европейските полезности. Да сте чули от “Възраждане ” по подемат някаква тематика, която не е в тяхна изгода? Да приказват за обществена политика? Да сте ги видели да се опълчват фундаментално на ГЕРБ? ”, уточни той.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР