СДС-Варна проведе заседание на областния съвет на партията. В него

...
СДС-Варна проведе заседание на областния съвет на партията. В него
Коментари Харесай

Сините във Варна обсъждаха актуални политически проблеми

СДС-Варна организира съвещание на регионалния съвет на партията. В него участваха заместник-председателят на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев, националният представител от СДС-Варна доцент доктор Медиха Хамза, регионалният ръководител Коста Владимиров, ръководителят на градския съвет Желез Железов, ръководителите на общинските организациите на Съюз на демократичните сили във Варненска област, зам.-районни кметове, актива на партията.

Заседанието стартира с полемика по тематики от настоящата политическа конюнктура. Изслушани бяха мненията на ръководителите на общинските организации на Съюз на демократичните сили във Варненска област. В разискването се стигна до мнение на СДС-Варна за ролята и отговорностите на партията в процесите по образуване на държавно управление, препоръчано с мандата на обединението ГЕРБ-СДС.

Заместник-председателят на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев срещна актива на сините с настоящи проблеми в политическата обстановка в страната. Специално внимание той отдели на позицията на партията по значимите за страната тематики – политическата рецесия и дейностите, които Съюз на демократичните сили подхваща като част от обединението ГЕРБ-СДС за разрешаването ѝ. „ Съюз на демократичните сили е дясна консервативна партия и постоянно е залагала на воденето на политики, учредени на хрумвания “, акцентира синият водач.

Народният представител от СДС-Варна доцент доктор Медиха Хамза приказва за своите цели в работата на 49-тото Народно заседание.



Активът на сините разиска тематики, които съгласно Съюз на демократичните сили са от голяма важност за националните цели на България: националната страна, демографския проблем, приемането на страната ни в Шегнен, Еврозоната и осъществяване на плановете по Плана за възобновяване и резистентност.

Инфраструктурата на Съюз на демократичните сили са локалните организации, по тази причина бяха разисквани въпроси, касаещи идните локални избори.

В умозаключение бяха гласувани решения на регионалния съвет на СДС-Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР