Сдружението на заведенията в България /СЗБ/ и Българската асоциация на

...
Сдружението на заведенията в България /СЗБ/ и Българската асоциация на
Коментари Харесай

СЗБ и БАЗ стартират инициатива #ИзисквайтеФискаленБон за клиентите на всички услуги

Сдружението на заведенията в България /СЗБ/ и Българската асоциация на заведенията /БАЗ/ започват акция, която по техните думи е в интерес на всеки един български жител .

Инициативата #ИзисквайтеФискаленБон по думите на двете организации е стартирала с „ общителното НЕсъдействие на Министерството на финансите “ .

Те молят клиентите на заведения за хранене и развлечения, хотели, козметични салони, цветарски магазини, зъболекарски кабинети , автомонтьорски услуги, сергии за плодове и зеленчуци , таксита, интелектуален труд, медиатори при покупко-продажби с движими и недвижими парцели, и други да изискват касов бон .

„ Нека да помогнем за събирането на налози към страната, тъй като ясно се вижда, че тя е безпомощна да го направи или най-малко не желае да го направи във всички сфери на икономическата активност “.

Така съгласно БАЗ и СЗБ всеки един от нас ще помогне за изсветляването на бизнеса в България , а с това – и за подобряването на финансовата и икономическа конюнктура в страната. Те припомнят, че заплащането на налози от компаниите е директно обвързвано с финансирането от държавния бюджет на пенсиите, подобряването на инфраструктурата, опазването на здравето и образованието у нас.

„ Говорете с вашите другари, деца и внуци, говорете с вашите родители, баби и дядовци. Обяснете им за самодейността, тъй като постоянно сме вярвали, че всички ние, дружно, можем да живеем и да създадем нашата татковина по-хубава, по-красива, по-чиста и по-привлекателна за живеене! “

Те припомнят, че извършвайки заплащане, без да получите формален документ , вие помагате на всеки един бизнес да работи, без той да си заплаща дължимите по закон налози.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР