Сдружението на младите българи в чужбина Милениум клуб започва обиколка

...
Сдружението на младите българи в чужбина Милениум клуб започва обиколка
Коментари Харесай

Милениум клуб започва представяне на менторската си програма пред ученици в страната

Сдружението на младите българи в чужбина " Милениум клуб " стартира обиколка за диалози с възпитаници за показване на менторската си стратегия. Срещите ще бъдат във Варна, Пловдив, Велико Търново и Бургас. В предаването " Хоризонт за вас " Калоян Буковски – член на Управителния съвет на организацията, изясни каква е задачата:

Целта най-общо е да се опитаме да притеглим ученическия хайлайф на България и да го притеглим в смисъла на това да съберем тези младежи дружно и да им дадем това, който ние имаме в ресурс – това е опитът, който сме натрупали като едно потомство преди тях. Така или другояче те са, както и ние сме, част от " Милениум генерацията " и в действителност задачата ние да има последователност, да съберем доста млади и будни мозъци и дружно да продължим напред, да крачим и да построяваме нови персони.

Това, което вършим с учениците е най-вече ориентирана в помощта най-вече с тяхното кандидатстване в университетите. Като много от тях към момента са несигурни към коя посока да поемат, имат потребност от препоръки на хора, които са минали преди този момент по този път и то относително скоро. Държа да подчертая, че ние сме насочили менторската си стратегия освен към кандидатстващите възпитаници в задгранични университети, но  и в български също по този начин, защото " Милениум " се уголемява на българска територия от няколко месеца.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР