Сдружение Браво Пловдив“ влиза в битката за местната власт. Днес

...
Сдружение Браво Пловдив“ влиза в битката за местната власт. Днес
Коментари Харесай

Стари и млади муцуни от ДПС и ВМРО скандално заедно в нов пловдивски формат

Сдружение „ Браво Пловдив “ влиза в борбата за локалната власт. Днес представители на организацията излязоха пред медиите, с цел да разгласят присъединяване си в идните избори в края на октомври с претенденти за кмет, за районни кметове и общински съветници.
„ Констатирах мудна деградация на Пловдив като се върнах тук от чужбина. Затова създадохме „ Браво Пловдив “ и по тази причина взехме решение да се явим на изборите “, съобщи претендентът за кмет на сдружението и негов ръководител Веселин Костов.Той е приключил образованието си в Брюксел и дълги години е работил в областта на рекламата в сърцето на Европа. Там е правил е и политически акции, като да вземем за пример за първия министър на Белгия. Костов заяви, че организацията ще се яви на вота в края на октомври посредством партия Българска прогресивна линия.
Юрисконсултът Яна Димитрова е претендентът за кмет на регион Централен от „ Браво Пловдив “. Сдружението се е спряло на няколко мъже с немалка политическа история за други три от регионите.Кандидатът за Южен е някогашният кмет на региона във втория мандат на Иван Тотев и екс основен секретар на община Пловдив в кметуването на Славчо Атанасов- Борислав Инчев.
Кандидатът за Западен е актуалният зам.-председател на Общинския съвет от Вътрешна македонска революционна организация и някогашен заместител кмет на Южен Димчо Петров.
За Източен претендентът на сдружението е едно от разпознаваемите лица на Движение за права и свободи в последните години и сегашен зам.-кмет в същия регион Ерол Садъков.Студентът Васил Ганчев, работил в екипа на евродепутата Ангел Джамбазки в Екологичен потенциал, ще се бори за областен кмет в Тракия.
А в борбата на Северен влиза галеристът Стоян Даскалов. „ Време е да покажем какво можем, а не да приказваме единствено нелепости “, съобщи Даскалов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР