Сдружение Асоциация на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на

...
Сдружение Асоциация на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на
Коментари Харесай

Пазара на горива – прозрачна и предвидима, конкурентна бизнес среда, за справедливи цени и облекчаване на потреблението

Сдружение „ Асоциация на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива “ провежда полемика „ Пазара на горива – транспарантна и предвидима, конкурентна бизнес среда, за обективни цени и облекчение на потреблението “.

Събитието ще се организира на 8-ми март 2022 година, вторник, от 13:30 ч. в хотел „ GRAND HOTEL SOFIA ”, зала „ Триадица “ 1 и 2, София.

Във форума са поканени да вземат присъединяване министър-председателят на Р България Г-н Кирил Петков, както и ръководителите на отрасловите ведомства, ангажирани с администрирането и контрола на бранша, също и представители на гражданското общество, в лицето на представителни браншови и работодателски организации. На последващо място, интензивно присъединяване в полемиката се надяваме да вземат ръководителите на отрасловите непрекъснати парламентарни комисии в 47-ото Народно заседание, както и други техни членове – също поканени за присъединяване в полемиката.

Събитието е обособено в два съществени панела:

Първи панел: Промени в законодателството за възстановяване на конкурентната среда, на българския пазар на горива.
Втори панел: Качеството на горивата на българския пазар. Проблеми и провокации в бранша.

Пълният лист с тематиките, както и регламента на полемиката са разказани в програмата на полемиката. На форума ще бъдат показани социологическо изследване, по отношение на настройките на българските жители, към цените на горивата и теоретичен отчет за качеството на горивата в България, предоставени от Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива. На последващо място ще бъдат показани и разисквани предложенията на сектора за хармонизиране на нормативната рамка и понижаване на административната тежест върху бизнеса. Предложените съответни ограничения, които да допринесат за постигането на транспарантна и предвидима, конкурентна бизнес среда, еднакъв достъп, обективни цени и облекчение на потреблението.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР