Сделката включва и 900 милиона долара хавайски дълг, което според

...
Сделката включва и 900 милиона долара хавайски дълг, което според
Коментари Харесай

Alaska Air ще купи Hawaiian Airlines в сделка за 1,9 милиарда долара с дългове

Сделката включва и 900 милиона $ хавайски дълг, което съгласно самолетните компании усилва общата стойност на придобиването до 1,9 милиарда $.

Комбинираната самолетна компания ще бъде основана в Сиатъл, с основния изпълнителен шеф на Alaska Airlines Бен Миникучи отпред. Той ще взе участие в алианса oneworld, който включва American Airlines, British Airways и Cathay Pacific. Той също по този начин ще комбинира две мрежи, с цел да предложи повече съгласуваност до 138 дестинации за пасажери, пътуващи през континенталната част на Съединените щати и през Тихия океан, в това число непрестанно обслужване до 29 интернационалните дестинации в Америка, Азия, Австралия и Южния Пасифик.

Компаниите споделиха, че също по този начин ще запазят Хонолулу като основен център и че са „ ангажирани с поддържането и увеличението на работната мощ, представлявана от синдикатите “ в Хавай. Те също по този начин споделиха, че комбинацията ще утрои дестинациите, които могат да бъдат достигнати в границите на една спирка в Северна Америка за път...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР