Считаният от мнозина за най-добрият боец (доскоро) извън UFC Майкъл

...
Считаният от мнозина за най-добрият боец (доскоро) извън UFC Майкъл
Коментари Харесай

Забележителен дебют за Майкъл Чандлър на UFC 257

Считаният от мнозина за най-хубавият войник (доскоро) отвън UFC Майкъл Чандлър направи желан дебют в най-голямата ММА организация с победа с нокаут още в първия рунд против шестия в класацията на кандидатите в лека категория Дан Хукър на UFC 257.

Tremendo debut en UFC de Michael Chandler con KO sobre Dan Hooker. Ahora “Iron” (34 años) no quiere desperdiciar tiempo y pide desafíos ante Conor o Khabib
— Camilo Zamora (@camilo_zamora) Чандлър се оправи със задачата да оправдае огромните упованията и да си заслужи опция за борба за купата, като повали коравия Хукър с композиция от десен прав в тялото и ляво кроше в главата. След това къс граунд-енд-паунд той изцяло обезврежда съперника и на втората минута от началото на срещата реферът Марк Годард трябваше да спре екшъна.

Това е 22-ата победа в кариерата на Чандлър (5 поражения), като за 13 път той съумява да завърши дуела си още в първия рунд. Хукър към този момент има 19 триумфа и 9 загуби.

Michael Chandler calls out McGregor, Poirier and Khabib after his UFC debut

(via )
— Bleacher Report (@BleacherReport) На изявлението си след срещата Чандлър провокира Конър Макгрегър, Дъстин Порие и Хабиб Нурмагомедов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР