Сборният отбор от звездите на Ал Хилал и Ал Насър

...
Сборният отбор от звездите на Ал Хилал и Ал Насър
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Звездите на Ал Хилал & Ал Насър - ПСЖ 1:1, червен картон за парижани

Сборният тим от звездите на Ал Хилал и Ал Насър и Пари Сен Жермен играят при резултат 1:1 в другарска среща в Рияд. Лионел Меси даде преднина на парижани още в 3-ата минута. Кристиано Роналдо възвърне равенството от дузпа в 34-ата минута на срещата.

Още в 3-ата минута на срещата Меси бе изведен от Неймар. Аржентинецът пусна топката до Ал Оваис, който излезе напред. Топката попадна в мрежата и по този начин Лионел Меси изведе парижани напред. 

⚽️ 3' L'ouverture du score déjà par Leo Messi!! I
— Paris Saint-Germain (@PSG_inside)
Четири минути по-късно Кристиано Роналдо отговори с компактен удар невисок удар, който Кейлор Навас отрази. 

В 17-ата минута Килиан Мбапе бе изведен отляво. Французинът нахлу в наказателното поле и се измъкна от противниковите бранители, след което опитва с остро подаване да откри Неймар на далечната греда. Бразилецът обаче не съумя да стигне до топката другояче щеше да я прати в опразнената врата. 

Кристиано Роналдо подхвана страхотна офанзива, откакто попаде към Луис Густаво с петичка. Атаката им обаче бе спряна поради сигнал за засада.

В 25-ата минута Мбапе бе открит с превъзходен пас, след което французинът даже надигра стража Ал Оваис и прати топката в опразнената врата. За страдание на парижани съдията отсъди засада и попадението бе анулирано.

В 32-ата минута Кристиано Роналдо и стражът на ПСЖ - Кейлор Навас, се сблъскъха тежко във въздуха след центриране в наказателното поле на парижани. Решението на съдията бе жълт картон за вратаря и дузпа. Именно Кристиано Роналдо се нагърби с отговорността да извърши наказателния удар. Португалецът резервира самообладание и прати топката в мрежата на Навас за 1:1

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР