Сборникът разкази на редактора на „Марица” Красимир Димовски „Момичето, което

...
Сборникът разкази на редактора на „Марица” Красимир Димовски „Момичето, което
Коментари Харесай

Красимир Димовски представя Момичето, което предсказваше ми...

Сборникът разкази на редактора на „ Марица” Красимир Димовски „ Момичето, което предсказваше предишното “ ще направи своята огромна премиера тази вечер в 18 часа в къщата на непрекъснатата експозиция „ Енчо Пиронков”.

Представянето е част от фестивала „ Пловдив чете”. За сборника ще приказва Александър Секулов. Книгата е издадена от издателство „ Хермес”.



В книгата са включени 13 описа. Може ли да се предскаже предишното и да си спомним бъдещето? Защо светът е към момента толкоз неподреден като в детска игра? И за какво Бог не е това, за което го мислим? Отговорите може да са скрити в тези 13 превъзходни описа.

Час преди този момент в двора на същата къща Младен Влашки, Клео Протохристова, Гергина Кръстева, Здравко Дечев, Татяна Ичевска и Борис Минков ще създадат срещата „ Страница и четенето”. Тя е отдадена на списание „ Страница”.

Издателство „ Летера” ще показа романа „ Лятна история “от Йордан Костурков в културен център „ Тракарт” в 18 часа. Ще вземат участие артистът Петър Тосков и джаз изпълнителите Александър Леков – китара, Желязка Белчилова – вокал.

В книжарница „ Хеликон” писателят Богдан Русев ще раздава подписи за новия си престъпен разказ, който се споделя „ Вечен град”. Срещата ще стартира в 18.30 часа.

Пак тогава в Bee Bop Café стартира среща диалог с Катерина Хапсали за сборника й „ Хора”. Модератор ще е Кремена Димитрова. В 20 часа на същото място стартира представянето на книгата „ Жираф в чашата” на Николай Ценков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР