„Сбогом, сине“, са последните думи на победителя от втория сезон

...
„Сбогом, сине“, са последните думи на победителя от втория сезон
Коментари Харесай

Миро от „Биг Брадър“ прегърнал сина си минути преди да издъхне

„ Сбогом, сине “, са последните думи на спечелилия от втория сезон на „ Биг брат “ Мирослав Георгиев към четиригодишния му наследник Давид, който е видял малко преди да бъде покосен от втори инсулт.

Точно преди година той претърпя първи и единствено бързата интервенция на докторите го върна от оня свят. Този обаче се оказа съдбовен за младия баща, който си отиде едвам на 41 години. Синът му Давид беше огромната наслада на Миро, a в този момент за него ще се грижи само майка му - някогашната топ моделка Екатерина Дюлгерова, която има и по-голямо момче Денис от предходната си връзка.

Само пет дни преди да почине, Миро пуска клипове във Фейсбук на сина си, който придвижва кабели в затворения му комплекс от осем къщи край Божурище. Построяването е огромната му фантазия, като той възнамерява в миналото с жена му да заживеят в една от къщите, а двата им жилището в София да останат за децата. Уви, по този начин и не съумява да довърши комплекса, а той да остарее жена си, която е огромната му обич.

Снимка: Фейсбук  Миро от „ Биг Брадър “ прегърнал сина си минути преди да издъхне

Бизнесменът претърпя трагична разлъка с първата си брачна половинка - хубавата Елена, и то пред цяла България, когато тя му изневери с фризьора Мъро. Миро едвам се съвзема от измяната, въпреки това да му носи успеха в „ Биг Брадър “. След излизането си от Къщата той завърта бизнес машини, камиони и работи с известни компании.

„ След това влязох в строителството, тъкмо по време на рецесията през 2008 година. Там мащабите и вложенията са големи и надлежно загубите са за милиони. С доста пари затънах - сумата беше 6- и стигна до 7-цифрена. Малко хора оцеляха в бизнеса. След банкрута имаше хора, които се удавиха или обесиха, само че аз се изправих на крайници и продължих “, разкри той в изявление преди време.

След това отваря сполучливо заведение, което оцелява и по време на пандемията. Върти го със брачната половинка си и тъкмо когато е най-щастлив, претърпява тежък исхемичен инсулт на 24 февруари предходната година. Само бързата интервенция на докторите го връща от оня свят. Ударът го покосява, когато той пазари в магазин „ Метро “. Вади да заплати и в един миг ръцете и краката му отхвърлят и той се вдървява целият.

,,Имах възприятието, че ми дърпат щепсела от контакта и съм до такава степен. Персоналът на магазина работи супербързо и това в действителност ми избави живота. В болничното заведение съм бил в доста тежко положение. Казали са на Катя, че съм получил тежък исхемичен инсулт и не дават гаранция, че въобще ще оживея, а в случай че това се случи, ще съм зарзават и ще имам проблеми или c главата, или с половината тяло “, описа преди година Миро пред „ Галерия “.

След това докторите откриват, че всичко е пристигнало от сърцето, което работело единствено с 23 % от потенциала, тъй като било повредено от остра вирусна зараза. Известният кардиолог доктор Иво Петров го твърди, че се е разминал на косъм и си е говорел с Господ.

„ Късметът е голям. Някой от екипа на доктор Петров ми загатна, че от 1500 пациенти с тежък исхемичен инсулт като моя предходната година са оживели едвам 7 индивида, само че всички са с трайни увреждания на мозъка или на крайниците, а аз оцелях “, радваше се риалити героят. След инсулта Миро пие 12 разнообразни медикаменти и върви на рехабилитация на шест месеца. Старае се да не се претрупва, съблюдава всички рекомендации на докторите и даже стартира да тренира до съдбовния инсулт, който го отнася вечно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР