Сблъсъкът от 18-ия кръг на английската Висшата лига между Астън

...
Сблъсъкът от 18-ия кръг на английската Висшата лига между Астън
Коментари Харесай

Официално: Отложиха пореден мач от кръга във Висшата лига

Сблъсъкът от 18-ия кръг на британската Висшата лига сред Астън Вила и Бърнли, който трябваше да се играе през днешния ден от 17:00 часа, беше отсрочен, потвърдиха и двата клуба.

Причината за това е забележителният брой позитивни случаи на Коронавирус в отбора на бирмингамци, което значи, че мачът се причислява към дългия лист с дуели, които бяха отсрочени по-рано заради продължаващата зараза в дивизията.

„ Резултатите от PCR-тестовете, които бяха направени през вчерашния ден преди подготовка, както и от останалите проби, бяха получени тази заран и потвърдиха още по-сериозното редуциране на състава, с който разполагаме “, оповестиха от Астън Вила посредством формалния си уебсайт в интернет.

Всички, които са дали позитивни проби за COVID-19, са под карантина, следвайки протоколите на Висшата лига и британските управляващи.

„ Съжаляваме извънредно доста за неудобството, породено на Бърнли, на последователите ни и на почитателите на гостите, които възнамеряваха да участват на дуела през днешния ден “, прибавиха от клуба от Бирмингам.

Aston Villa can confirm that today’s Premier League fixture with Burnley has been postponed due to an increased amount of positive Covid-19 test results within our playing squad.
— Aston Villa (@AVFCOfficial)
Мачовете, които няма да се играят този уикенд от Висшата лига са срещите Манчестър Юнайтед – Брайтън, Астън Вила – Бърнли, Саутхемптън – Брентфорд, Уотфорд – Кристъл Палас и Уест Хем – Норич от събота. В неделния ден, за момента, само дуелът сред Евертън и Лестър беше отсрочен.

По този метод само конфликтът сред Лийдс с Арсенал на „ Еланд Роуд от 19:30 часа довечера остава по стратегия за през днешния ден.

По-рано стана ясно, че.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР