Сблъсъкът на Тайсън Фюри с Дилиън Уайт за титлата на

...
Сблъсъкът на Тайсън Фюри с Дилиън Уайт за титлата на
Коментари Харесай

Потвърдиха битката между Тайсън Фюри и Дилиън Уайт

Сблъсъкът на Тайсън Фюри с Дилиън Уайт за купата на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория бе публично доказан.

Базираният във Англия промоутър Франк Уорън завоюва най-успешната оферта в боксовата история в петък вечер, като неговите 31 млн. паунда оставят на второ място 24-те млн. паунда на Мачруум Боксинг. Уайт в този момент ще се бори за международната купа за първи път в своята кариера против непобедения Фюри, който победи в два следващи мача от историческата трилогия с Дионтей Уайлдър.

Очаква се в този момент Антъни Джошуа да се боксира с Олександър Усик за поясите на IBF, WBA и WBO в реванш на конфликта им през септември, в който украинският боксьор не остави шансове на Ей Джей и му отмъкна коланите. Фюри разгласява стори в Инстаграм малко след новината за мача си с Уайт, намеквайки, че срещата ще се организира във Англия - думите " Биг Градска канализация Си идва вкъщи, Англия, бейби ", които съпровождат текста на песента " Трите Лъва ".

" Нямам самообладание да ударя Уайт в лицето. Ще му дам най-хубавият пердах, който в миналото е имал. Уайт, тренирай крепко! Защото ще бъдеш погубен ", сподели към този момент Фюри във връзка възможен конфликт с Уайт.

Циганският крал е непобеден на професионалния боксов кръг, като има 31-0-1 (22 с нокаут), а единственото му тъждество пристигна в първия мач с Уайлдър. Сънародникът му Уайт е баланс 28-2 (19 с нокаут), като двете му провали са от Джошуа през 2015 и Александър Поветкин през 2020.
 Промоутърът на Тайсън Фюри счупи върха: Битката с Дилиън Уайт е реалност
Промоутърът на Тайсън Фюри счупи върха: Битката с Дилиън Уайт е реалност

Мачът за Великобритания
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР