Сблъсъкът между Ювентус и Интер е по MAX Sport 3

...
Сблъсъкът между Ювентус и Интер е по MAX Sport 3
Коментари Харесай

Derbi d’Italia завладява програмата на MAX Sport през уикенда

Сблъсъкът сред Ювентус и Интер е по MAX Sport 3 в неделя вечер
Derbi d’Italia ще бъде огромното събитие във футболна Европа през идния уикенд. Дербито сред Ювентус и Интер е част от програмата на 31-вия кръг на Серия А и ще се играе в неделя вечер от 21:45 ч., а феновете ще могат да го гледат директно по.

Двубоят идва в доста значим миг, като успеха е наложителна и за двата тима, в случай че желаят да останат в битката за купата на Италия. Към момента Интер заема 3-та позиция с актив от 60 точки или 6 по-малко от водача Милан. „ Нерадзурите “ обаче са с мач по-малко. След слабия старт на сезона Ювентус пък се изкачи до 4-та позиция и още веднъж може да мечтае за включване в битката за Скудетото. „ Бианконерите “ обаче изостават със 7 точки от Милан и тъждество или проваляне през уикенда може да пречупи очакванията им.

Юве несъмнено е тимът в по-добра форма, като е в серия от 4 следващи победи в италианския шампионат и общо 16 следващи мача без проваляне. Интер, въпреки това, надалеч не се показва толкоз добре в последно време и в последните си две срещи приключи наедно с Фиорентина и Торино. След дълга надмощие на Ювентус в директните дуели, през последните сезони обаче се следи известно тъждество по този индикатор. През предишния и сегашния сезон двата гранда се изправиха общо 6 пъти един против различен, като имат по 2 разменени победи (едната за Интер след продължения за Суперкупата) и 2 пъти са приключили наедно. В исторически проект преимуществото е на страната на отбора от Торино и от общо 243 публични мача Ювентус е спечелил 110, Интер - 73, а 60 са завършили наедно.

Кръгът в Серия А ще предложи още един завладяващ дуел, който ще опълчи два от тимовете в челото на класирането. Заемащият 5-о място Аталанта приема 2-рия Наполи. Мачът е в неделя от 16:00 ч. и ще бъде също част от програмата на MAX Sport 3.

Феновете на испанската Ла Лига през този уикенд също ще станат очевидци на конфликт с директно отношение към водещите позиции в класирането. В него един против различен ще се изправят Барселона, който сега заема 3-то място, и 2-рия в подреждането Севиля. Преднината на севилци е 3 точки, само че каталунците са с мач по-малко. Барса влиза в дуела като любимец след гръмката победа с 4:0 в Ел Класико и серия от 5 следващи турнирни победи, до момента в който Севиля направи равенства в последните си 3 мача, а в това време отпадна и от Лига Европа. Андалусийците обаче са посочили, че могат да затруднят Барса и доказателство са последните 4 турнирни срещи сред двата отбора, от които 3 са приключили наедно. Барселона приема Севиля на „ Камп Ноу “ в неделя вечер, на 3 април, от 22:00 часа, и дуелът ще бъде излъчен директно по MAX Sport 4.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР