Сблъсък между ГЕРБ и БСП заради цените на тока преди

...
Сблъсък между ГЕРБ и БСП заради цените на тока преди
Коментари Харесай

Сблъсък между ГЕРБ и БСП заради цените на тока

Сблъсък сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия поради цените на тока преди блиц контрола и в наличието на премиера Кирил Петков и вицепремиерите.

" Имате правата откакто от нашата група настоявахме отчетът от съвещанието от 1-ви февруари да бъде импортиран на уеб страницата на Народното събрание - ще се съгласите през днешния ден да измените правилника и да включите по този начин значимата точка за 100% субсидиране на небитовите консуматори ", съобщи Жечо Станков от ГЕРБ-СДС.

" Всяка заран ще излизам от тук като ГЕРБ спекулират с цените на тока. Кабинетът Борисов приключи плана " Белене ". Общините, ръководени от ГЕРБ, заплащат по 6000 лв. за улична лампа и над 1000 лв. за декорация. Смирете се, замълчете и чуйте какво ви оферират ръководещите. Когато си спрял " Белене ", когато си изкарал учебни заведения на свободния пазар, държанието ви е лицемерно ", добави Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

" Ще влезе разглеждането другата седмица ", отговори ръководителят на Народното събрание Никола Минчев.

" Не може той да споделя на парламентарната група да слуша. Господин Свиленски, обещахте ярко бъдеще. А днешното бъдеще е мрачно, студено и по-скъпо ", сподели още Александър Иванов от ГЕРБ-СДС.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР