Сбиване между две компании, едната от които много пияна, е

...
Сбиване между две компании, едната от които много пияна, е
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Шумен запой в селска кръчма завърши с ужасяваща смърт в Карловско

Сбиване сред две компании, едната от които доста пияна, е приключило със гибел в карловското село Бегунци.

В петък следобяд 9 души от една от мандрите в района си организирали прием и седнали да се черпят в заведение в селото. Около 19 часа в кръчмата влезнали Стоян Аргиров, на 45 години, дружно със брачната половинка си. Семейството, което е от град Баня, седнало със притежателите на заведението.

Компанията, която била пристигнала от по-рано на разпивка, към този момент била съществено почерпена и вдигала ужасно доста звук. От масата на Аргиров била направена забележка. Възникнал вербален скандал сред двете компании. След това напрежението затихнало.

Около 21 часа един от мъжете от мандрата излязъл да пуши на открито. След него излязъл да му прави забележка за непристойното държание мъж от другата компания. В този миг, виждайки че се разправят, на открито излязъл Иван Гунев, на 48 години, от Карлово. Той бил също от компанията, която правели прием.

В опит да разтърве каращите се мъже, той паднал на земята, защото Стоян Аргиров замахнал и го блъснал. Падането е било съдбовно, а ударът в главата – доста съществено. Часове по-късно, макар напъните на лекарите, Гунев умира в болница в Пловдив.

Стоян Аргиров е задържан. В момента се обяснява има ли присъединяване на други мъже от двете компании във съдбовния случай.

Хора от Баня описаха пред БЛИЦ, че по специалност Стоян Аргиров е заварчик, има едно дете и сега е незает.

Местните са втрещени от нелепата гибел на Иван Гунев.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР