Сбирката на елита на ДПС в Бояна при почетния председател

...
Сбирката на елита на ДПС в Бояна при почетния председател
Коментари Харесай

Директно От Сараите На Доган: Цяла България Трепне В Очакване Да Разбере Какво Се Случва! Преди Малко Съобщиха, Че Каймакът На Дпс

Сбирката на елита на Движение за права и свободи в Бояна при почетния ръководител на партията доктор Ахмед Доган е била инициирана от парламентарната група и е била планувана още при започване на предходната седмица, научи " Канал 3 " от членове на управлението.

" Ние си вършим рутинно съвещание на ЦОБ с парламентарната група, не сме се качвали горе от дълго време, Ахмед Доган е почетен ръководител, имаме потребност да си приказваме с него понякога. Естествено, че ще обсъдим болните тематики на страната и обществото, само че съвпадението е инцидентно ", разяснява почитан член на Движение за права и свободи.

Очаква се придвижването да не поддържа новия енергиен министър при гласуването в пленарната зала, което също е рутинно държание за една съпротива.

" Естествено, че няма да го подкрепим ", акцентира източникът на Канал 3.

" Нас ни интересува до каква степен тази договорка пази националния интерес, тъй като става дума за близо три милиона клиенти ", сподели още членът на партийното управление на Движение за права и свободи във връзка продажбата на ЧЕЗ.

Наред с проблемите в енергетиката ще бъде разискван фактът, че ДАНС ще ревизира договорката постфактум, а не авансово, което е наложително, когато става въпрос за сходно стратегическо за националната сигурност и стопанската система сдружение. Това не приказва добре за службите ни, обезпокоени са в Движение за права и свободи.

Втора точка от дневния ред е готовността на Движение за права и свободи за присъединяване във властта. Ще бъде разисквана и НЗОК и отхвърли за лекуване на българи в чужбина.

Дир.бг напомня, че съвещанието по никакъв начин не е рутинно, защото нормално сходен жанр сбирки се организират в Централата на Движение за права и свободи. Със сигурност през днешния ден срещата в сараите се чака и от всички останали партии.

Не се чака да има изказвания за медиите след съвещанието, а евентуално прессъобщение след края му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР