Съзирам политическа атака срещу мен и срещу уволнението ми. Това

...
Съзирам политическа атака срещу мен и срещу уволнението ми. Това
Коментари Харесай

Ива Митева разкри защо е била уволнена от НС

Съзирам политическа офанзива против мен и против уволнението ми. Това съобщи пред bTV някогашният народен представител от ИТН , която бе уволнена от ръководителя на 49-то Народно заседание Росен Желязков.

Митева бе на позиция шеф на дирекция " Законодателна дирекция и право на Европейски Съюз ". Според нея звеното, което е управлявала е било преименувано и трансферирано. 

Митева не е разбрала за какво е уволнена от Желязков и за какво се преструктурира дирекцията, която тя е оглавявала. " Лъчезар Иванов споделил на сътрудник от Има Такъв Народ на ваучър, че ще бъда уволнена. След това излязох в неплатен отпуск, а през това време (месец януари) е почнало дисциплинарно произвеждане против мен от страна на тогавашния ръководител на Народно събрание - Вежи Рашидов. "

Рашидов преди този момент неведнъж ми е казвал, че е удовлетворен от мен по какъв начин работим по законите. Когато сътрудник народен представител в 49-то Народно заседание е попитал Вежди Рашидов за какво води дисциплинарно произвеждане против нея, в началото той е отрекъл, само че по-късно е споделил, че тя е " непартийна, твърде самостоятелна и неуправляема ", разкри Митева. 

После Рашидов запитал депутатът от Има Такъв Народ за какво я пази, в случай, че Митева към този момент не е кадър на партията. 

" Дадох 13 страници пояснения на новия ръководител на Народното събрание Росен Желязков, само че отново бях уволнена. "

Тя твърди и че има огромни финансови нарушавания, свързани с някогашния ръководител на НС Цвета Караянчева, само че не пожела да влиза в детайлности.

" Нарушенията са свързани с създаване на пленарната зала, с хранителния комплекс, нова пленарна зала, която коства над 20 милиона лева, няма даже озвучаване, и система за гласоподаване ", приключи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР