„Създават какафония и хаос. Как ще го оправят следващите? Първо

...
„Създават какафония и хаос. Как ще го оправят следващите? Първо
Коментари Харесай

Борисов плаши гаргите със списъка на Петков: Така е било и през 1944-45 г. – по списък са изтрепали цвета на нацията

„ Създават какафония и безпорядък. Как ще го оправят идващите? Първо би трябвало да понижат разноските, след това да компенсират за цените на тока и газа”, сподели още Борисов.

„ Държавният дълг в този момент пораства. Взимат се милиарди, които ние би трябвало да връщаме. Капанът е огромен”, добави той пред симпатизанти на партията в Сливен.

Борисов акцентира, че от ГЕРБ са срещу " побългарения зелен документ ". Той укори държавното управление и за метода, по който се оправя с коронавирус рецесията.

Аз съм уверен, че по време на нашето държавно управление избрахме най-хубавите самолети за България, Ф-16, чисто нови. Настоявам в бюджета депутатите да вкарат парите за втората част на ескадрилата ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг по тематиката с американските изстребители. " Ние не сме сключвали контракт с компания. Договорите са сред държавното управление на България и държавното управление на Съединени американски щати ", акцентира той.

" Има чисто справедливи фактори, които забавиха самолетите. Ние, с цел да имаме преди други страни най-хубавия аероплан, платихме на 100% първата половина на ескадрилата, с цел да не може настоящето държавно управление да се оправдава,че няма пари. Платихме дълга на КТБ, платихме дълга на съветските реактори, платихме парите на американските централи ", добави водачът на ГЕРБ.

" Асен Василев все едно е ранния Дянков. Имам въпрос към Петков, само че надали ще то питате: Защо енергийната комисия засекрети своето съвещание за " Булгаргаз "? Какво скрито имаше на тази комисия?, пита Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР