Създаването на компания не е проста работа. Много различни фактори

...
Създаването на компания не е проста работа. Много различни фактори
Коментари Харесай

Тези дами започнаха бизнес с 60 долара, а вече мислят за...

Създаването на компания не е елементарна работа. Много разнообразни фактори би трябвало да бъдат взети поради, като съществуването на капитал е един от най-важните.

Понякога обаче съществуват образци, които въодушевяват, демонстрирайки, че положителни хрумвания могат да виреят и без стартов капитал.

Социалната платформа GirlCrew е съвършен образец за горепосоченото. В първата година от основаването на компанията нейните съоснователки изхарчили едвам 60 $. Възможно ли е изобщо това?

„ Не трябваше да плащаме за офис, защото вършехме работа най-вече от всекидневната в жилището ми “, споделя Памела Нюнъм, създател и изпълнителен шеф на GirlCrew, представена от CNBC.

Социалната платформа е учредена през 2014 година, като оказва помощ на дами да открият нови другари в регионите, в които живеят, като това става посредством групови чатове или образуване на срещи онлайн.

Проектът започва в столицата на Ирландия - Дъблин, а понастоящем платформата има над 100 хиляди консуматори в над 45 градове по света, в това число Ню Йорк, Мелбърн и Торонто,

Запитаната защо тъкмо са изхарчени 60-те $ през първата година, Нюнъм показва, че парите са отишли основно за основаването на наличие.

„ Имахме потребност от помощ за основаването на занимателно наличие, което да се споделя необятно и да приканва хората към уеб страницата на GirlCrew ”, споделя тя.

 

Цялата публикация ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР