Създава се организация за затваряне за движението по АМ Хемус

...
Създава се организация за затваряне за движението по АМ Хемус
Коментари Харесай

На територията на област Варна са въведени редица ограничения за движение на МПС

Създава се организация за затваряне за придвижването по Автомагистрала " Хемус " в двете поски. Автомобили няма да бъдат допускани да се движат по автомагистралата от всички пътни възли.

На територията на област Варна е лимитирано придвижването на МПС над 12 тона по път I-9 Старо Оряхово - Обзор и по път II-29 Варна - Добрич. За всички МПС е по отношение на прекосяването по третокласния път III-2901 от Аксаковска гледка до Суворово и по път III-2902 от Аксаковска гледка до Кичево.

В град Аксаково, считано от 12:00 часа през днешния ден до 24:00 часа на 01.03.2018 година, е оповестено бедствено състояние.

Усложнена остава ситуацията в цялата област.
Апел към водачите: Не предприемайте пътешестване в региона, както и в Северозточна България и Бургаска област, в случай че това не е неотложно. При зародила нужда тръгвайте на път със заредени резервоари на колите, с течност за чистачки, подобаващи гуми и вериги разполагаем. Шофирайте със съобразена скорост и нараснало внимание, спазвайки напътствията на „ Пътна полиция “. Блокирането на придвижването от коли, които не са с подобаващи гуми затруднява работата на снегопочистващата техника и попречва пътуването на всички останали водачи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР