Създателите на Palworld - игра, която при обявяването си беше

...
Създателите на Palworld - игра, която при обявяването си беше
Коментари Харесай

Играта Palworld - Покемон с оръжия - стана сензация

Създателите на " Palworld " - игра, която при оповестяването си беше окачествена като " Покемон с оръжия " - обявиха, че играта се е трансформирала в шлагер, като единствено за три дни са продадени повече от пет милиона копия.


Играта, пусната в онлайн платформата Steam, съчетава държащи оръжие аватари на играчите с чудовища, които ужасно наподобяват на тези от извънредно известния франчайз " Покемон " на Nintendo.

" Повечето хора, в това число и аз, си мислехме, че тази игра ще бъде meme ", се споделя в ревю, оставено в Steam от акаунта на Pirate Software.

" Всъщност тя е безумно детайлна, извънредно добре усъвършенствана и пъклен увлекателна. "

Друг състезател отговори, че е бил " сюрпризиран " от " Palworld " и твърди, че има капацитет да стане " именита ".

Към момента Palworld е в режим на ранен достъп и към момента се създава благодарение на противоположна връзка от играчите, обявиха от японската компания PocketPair, описвайки новата си игра в Steam. Някои консуматори упрекнаха PocketPair, че всъщност копират герои от " Покемон " и ги слагат в игра за оцеляване и битка.

" Всеки почитател на Pokemon, който се ядосва на тази игра и желае тя да бъде неразрешена по една или друга причина, би трябвало да упреква Nintendo, че е пропуснала това, което е необработен пазар от години ", гласеше един коментар в X.

" Това е доказателство какъв брой доста геймърите са желали да имат някаква игра с Покемон за PC ".

Palworld е продал повече от пет милиона копия от излизането си в петък в Steam, където цената му е 27 $, заяви компанията в обява в X. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР