Създателите на хитовия сериал на Netflix “Короната“ са спестили около

...
Създателите на хитовия сериал на Netflix “Короната“ са спестили около
Коментари Харесай

Създателите на сериала „Коронта“ спестили 60 млн. паунда от данъци

Създателите на хитовия сериал на Netflix “Короната “ са икономисали към 60 млн. паунда от налози, разкри „ Daily Mail ”.

Това е станало, с помощта на скица, предопределена да насърчи интернационална телевизионна продукция от висок клас в Обединеното кралство, а някои планове могат да изискат парична отстъпка до 25 % от разноските си във Англия.

Ключово изискване е те да харчат най-малко 1 милион паунда на час лъчение, което е нищожно за план като Короната “. Първите му четири сезона костват удивителните 287,6 милиона паунда, което значи, че междинната им цена доближава 7,2 милиона паунда на час.

Бюджетите на телевизионните излъчвания нормално са строго защитавани. Въпреки това, разноските за планове, направени във Англия, се консолидират в обособени компании, които подават обществено налични сметки.

Тъй като производството на петия сезон на сериала завърши едвам неотдавна, докладите му към момента не са подадени. Въпреки това са налични сметки за предходните четири сезона и в тях се съдържат детайлности за техните данъчни договорености. Сметките разкриват, че продуцентите са получили 57,3 милиона паунда заеми през първите четири сезона.

Премиерата на петия сезон на „ Короната “ който е продуциран от Left Bank Pictures, ще излезе на 9 ноември. Продукцията към този момент е обект на доста рецензии на Острова и се чака да провокира огромни кавги, защото ще покаже последните години от живота на лейди Даяна Спенсър.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР