Създал съм ГЕРБ и винаги е побеждавала БСП. Нашите партньори

...
Създал съм ГЕРБ и винаги е побеждавала БСП. Нашите партньори
Коментари Харесай

Борисов: Всичко хубаво е направено от ГЕРБ, не могат да го боядисат

Създал съм ГЕРБ и постоянно е побеждавала Българска социалистическа партия. Нашите сътрудници от Съюз на демократичните сили подцениха социалистите и ги пробиха. Всичко хубаво, което се е случило на България, сме го създали ние, те не могат да го боядисат това, което сме построили, и в този момент да ни сложат етикет, това няма да го бъде, съобщи министър председателят Бойко Борисов по Българска национална телевизия.

"Изпоядоха се поради една листа. Те там се ненавиждат. Как ще създадат държавно управление? Няма да хвърля кърпата, в случай че получим жълт картон. Защото насреща няма нищо. Ако би трябвало да вършат държавно управление, първо с президента ще се изпоядат кои да са министри, кои да са депутати. Чеверме социалистите се ненавиждат ", проучва обстановката в при съперниците си от Българска социалистическа партия министър председателят.

"Няма да си отидем като маскари, създали сме доста. Като се махнат гадните неща, ще остане това, което сме създали като положително ", сподели още Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР