Създадена е организация за насищане на магистралите и основните пътища

...
Създадена е организация за насищане на магистралите и основните пътища
Коментари Харесай

120 екипа на КАТ съблюдават за трафика в празничния ден

Създадена е организация за засищане на автомагистралите и главните пътища с полицейски екипи, споделиха на брифинг от Министерство на вътрешните работи.  Екипите са 120 на територията на цялата страна, като в контрола се включва и Главна дирекция „ Национална полиция ”.

От КАТ оповестиха за случай, сходен на този с Георги Семерджиев, който на 5 юли отнесе пред хотел „ Хемус ” с висока скорост две чакащи на тротоара млади дами и катастрофира.

„ Ежедневно има фрапантни нарушавания. През предходната седмица имахме подобен с лидер, който е открито, че ръководи с табели на друго транспортно средство. Самата кола не е била записана. Водачът е недееспособен, ръководи в едногодишния период от връчване на наказателно разпореждане за недееспособност. В момента на инспекцията е показал брошура, издадена въпреки това от Европейски Съюз, която е била подправена ”, споделиха от КАТ.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Целта на полицията е не да се глобяват водачите, а да се обезпечи безпроблемно напредване на колите. При определяне на нахален лидер, жестоко нарушаващ разпоредбите за придвижване, ще бъдат взети незабавни ограничения.

В момента към момента няма засилен трафик, само че подобен се чака в следобедните часове.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР