Създаден е план за отстраняването на Владимир Путин от власт

...
Създаден е план за отстраняването на Владимир Путин от власт
Коментари Харесай

Истина ли е? Чака се голяма новина за Путин

Създаден е проект за отстраняването на Владимир Путин от власт в Русия. Кремъл има намерение да разгласи, че той е „ болен “, с което да оправдае този ход. Това сподели съветският журналист Андрей Пионтковски, представен от организация УНИАН, осведоми fakti.bg.

„ В съветския хайлайф интензивно се разисква оповестяването на заболяването на Путин и краткотрайното прекачване на пълномощията му на групов орган - Съвета за сигурност. Инициатор на тази концепция е Юрий Валентинович Ковалчук, който е един от най-близките хора на Путин “, сподели Пионтковски.
-->
„ Той ръководи цялата му голяма финансова империя, а също така е негов външнополитически гуру. Ковалчук ​​е типичен ултрафашист с крайни имперски възгледи, идеологът на войната с Украйна и Запада, която е възмездие за провалянето на Съюз на съветските социалистически републики. Именно той тласна Путин във войната с Украйна “, съобщи Пионтковски.

В същото време Пионтковски уточни, че главната задача на Ковалчук ​​е да резервира властта и собствеността на цялата ръководеща група. „ Ковалчик е интелигентен човек. Той разбра, че Русия губи и в тази обстановка реши, че е изправен пред задачата да резервира властта и собствеността освен на своята, само че и на цялата ръководеща група “, сподели анализаторът. Негативното отношение към Путин последователно нараства поради големия неуспех на съветската войска в Украйна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР