Съюзяват ли се Мая Манолова и Стефан Янев? С екипа

...
Съюзяват ли се Мая Манолова и Стефан Янев? С екипа
Коментари Харесай

Манолова заби пирон в кабинета. Съюзява ли се със Стефан Янев

Съюзяват ли се Мая Манолова и Стефан Янев? " С екипа на Стефан Янев сме в добра връзка. Но обществената опция ще има други лица. Естествено ние ще си сътрудничим и ще работим дружно, тъй като гледаме в една посока ". Това сподели в изявление за Българска национална телевизия водачът на " Изправи се. БГ " и някогашен народен представител Мая Манолова във връзка с бъдещия политически план на някогашния длъжностен министър председател и боен министър Стефан Янев.

Манолова разяснява арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова. " Резултатите от тези арести на процедура стартират реанимация на ГЕРБ. Те дадоха опция на ГЕРБ да мине в контранастъпление. Не знам какво са очаквали от Министерство на вътрешните работи и държавното управление ", съобщи още Манолова.

" За страдание, държавното управление показва беззащитност във връзка с рецесиите, които безусловно заливат българските жители. Отсъствие от действителните проблеми на хората - държавното управление се размина с дневния ред на българското общество ", изясни Манолова.

Тя добави, че в случай че през идващите дни настояването за задържане не бъде подплатено със съществени доказателства, това ще сложи под подозрение дейностите на Министерство на вътрешните работи и държавното управление и тяхната дарба дейно да се борят против корупцията.

" Те изгубиха тежко и осведомителната война. Ако имаха нови и безспорни доказателства, трябваше да намерят метод да осведомят обществеността ", сподели още Манолова.

По отношение на стоте дни на кабинета тя съобщи, че оценката не е оптимистична.

" Правителството показва беззащитност във връзка с рецесиите. 100 дни след старта на това ръководство те безусловно безпричинно забавиха темпото за реализиране на правосъдната промяна. Изглежда това е препъникамъкът на обединението ", добави водачът на " Изправи се.БГ ". И разказа обществената политика на кабинета като неуспех.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР