Съюзниците на Съединените щати са шокирани от решението на президента

...
Съюзниците на Съединените щати са шокирани от решението на президента
Коментари Харесай

Съюзниците на САЩ са шокирани от решението на Тръмп да изтегли военните си от Сирия

Съюзниците на Съединените щати са шокирани от решението на президента Доналд Тръмп да изтегли американските войски от Сирия.

Тръмп разгласи решението си през вчерашния ден, като се стимулира с това, че " Ислямска страна " е победена. Мнозина обаче възразиха, че този ход може да докара до напредък на джихадисткото придвижване.
Съединени американски щати са почнали да изтеглят военните си от Сирия Връщането вкъщи на американските военни бележи нова фаза в акцията против Ислямска страна
Сенаторът републиканец и съдружник на Тръмп Линдзи Греъм назова изтеглянето " голяма неточност в стила на Обама ". А английското външно министерство предизвести, че " остава още доста работа " и не би трябвало да се подценява опасността, която " Ислямска страна " към момента съставлява.

" Много ми е тъжно, когато би трябвало да пиша или да се обаждам на родители или съпруги на бойци, които са били убити, сражавайки се за страна ни. Това е огромна чест, само че разрушава сърцето ми. Вече победихме. Време е да се върнем вкъщи. Войниците се приготвят. Ще ги забележим скоро. Те са велики американски герои ", съобщи Тръмп.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР