Съвсем закономерно е да избухне народното недоволство. Неадекватните реакции на

...
Съвсем закономерно е да избухне народното недоволство. Неадекватните реакции на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова в Русе: БСП е гарант за сигурност и стабилност

 " Съвсем закономерно е да избухне националното неодобрение. Неадекватните реакции на властта задълбочават рецесията. Осъждаме експанзията и насилието във всичките му форми. Единственият излаз е оставка и нови избори. Но в този сериозен за България миг, Българска социалистическа партия е поръчител за сигурност и непоклатимост. " Това съобщи в Русе, където се срещна с кмета Пенчо Милков и с членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия.

Нинова уточни, че поредни и безапелационни позиции на Българска социалистическа партия в последните четири години, дават на партията легитимност в битката против задкулисието и мафията: “Сега е значимо да не допуснем директният избор на ръководител да дестабилизира партията и да ни отклони от пътя който следваме в последните години. "

“На 12 септември не избираме просто ръководител, а решаваме посоката в която ще се движи партията в идващите години. От този избор зависи и по какъв начин ще се развият политическите процеси в идващите месеци. ", акцентира претендентът за втори мандат за ръководител на Българска социалистическа партия.

“Моята позиция е ясна- четири години отказвах очевидна или скрита колаборация с ГЕРБ. И през днешния ден считам, че тя е невъзможна. Опитите за мимикрия на подобен съюз под формата на експертно или друго държавно управление са нереалистични. На страната са нужни нови избори и гаранция, че те ще бъдат почтени. ", акцентира Нинова.

Преди срещата се срещна с кмета на Русе Пенчо Милков и му благодари за дейните му дейности като кмет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР