Съвсем скоро Васил Василев - Зуека разкри, че обожава рисуването

...
Съвсем скоро Васил Василев - Зуека разкри, че обожава рисуването
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво е общото между Златка Димитрова, Андреа Банда Банда и Зуека

Съвсем скоро Васил Василев - Зуека разкри, че обожава рисуването и даже направи огромната крачка - показа картините си на галерия.

" Всичко стартира от една другарка, която е галеристка. Показах ѝ две неща, а тя ми сподели: " Правим галерия ". След два дни взех пазарската чанта и я изпълних с бои. Така стартира всичко ". Това описа Зуека преди време в ефира на " Здравей, България ". Той трябвало да нарисува 25 картини с избрани размери за 2 месеца. За това време обаче той съумял да сътвори цели 42 творби. " Рисувам по хрумвания. Първо ми хрумват, а по-късно мисля по какъв начин да ги осъществявам ", показа още той. Тук може да видите част от картините на Зуека:

Виж още:

Актьорът и водещ на " Като две капки вода " обаче надалеч не е единствен измежду родните актьори с подобен гений. Звездата от " Откраднат живот " Диана Димитрова също се занимава с изобразително изкуство, само че освен това - учила е в Художествената академия в компетентност " Графика ". Талантливата актриса е провела към този момент изложения и е добре позната в света на родните художници. 

Златка Димитрова не е просто плеймейтка, модел и инфлуенсър. Тя е горда майка, само че също и има занимание, за което евентуално малко хора знаят. Черната Златка обожава да рисува! Талантът ѝ се проявял преди няколко години, когато почнала да получава паник офанзиви и имала възприятието, че ще почине. За да се успокои, Димитрова хваща молива или химикалката и почнала да рисува цветя и геометрични фигури. Скоро тя показа на story в Instagram някои от най-новите си произведения, които смеем да твърдим, че изгеждат прелестно.

Първо твори с молив, а по-късно си купува акварели и статив и се учи сама от клипове в интернет. " Все още не съм овладяла изцяло техниката, само че доста ми харесва и ме разтоварва. Доста бързо рисувам, една картина върша за към час ", показа Златка в изявление и добави: " Наистина имам потребността да го върша, и то с часове, когато и да е. Рисувам най-често пейзажи и обичаните ми цветя, като всяка картина има своето обръщение и с нея се пробвам да опиша някаква история ", споделя пред вестник " Галерия " Димитрова.

Виж още:

Константина Живова също е известна със своята пристрастеност за изобразяване. Телевизионната водеща рисува прелестни произведения, пишат от " България през днешния ден ", а след бърз взор в Инстаграм страницата ѝ откриваме, че това е самата реалност. Признавала е, че е самоука в рисуването, само че пък най-важното е човек да бъде неповторим в това, което основава с двете си ръце. 

Едно от най-чаровните и слънчеви девойки в ефира на NOVA, е несъмнено Андреа Банда Банда. Със своето присъединяване в " На кафе " Андреа всеки ден радва феновете с истински мнения, само че и грижливо показва най-интересното от обществените мрежи и света на звездите.

Профилът в Инстаграм на артистичната брюнетка пък прелива от прелестни фотоси. Известно е, че Андреа е запалена по киното, само че също така тя умее доста добре да рисува. Рисунката долу е основана на телефон, " с пръсти и програмата #sketches, малко преди да си купя таблета ", написа към обявата Андреа. Нейните творби се свежи, съвременни и доста юношески.

Виж още:

Изображение: https://www.facebook.com/2kapki.voda/ 

https://www.instagram.com/andrea_bandabanda/ 

https://www.facebook.com/Dimitrova.Official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР