Съвсем скоро стана ясно, че актрисата Анджелина Джоли е подала

...
Съвсем скоро стана ясно, че актрисата Анджелина Джоли е подала
Коментари Харесай

Сърцето на Брад Пит е разбито! Близки до актьора с нови твърдения, а сагата се задълбочава

Съвсем скоро стана ясно, че актрисата Анджелина Джоли е подала нови документи в съда против Брад Пит, този път - за домашно принуждение. Според написаното в документите, които изтекоха в пространството, и тя, и децата са били подготвени да показват доказателства в поддръжка на изказванията. Така Мадокс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиан щели да приказват за това, което са видели да се случва сред родителите им. Близки до Брад Пит обаче са безапелационни - това дело има единствено за цел да нарани възприятията на артиста.

Виж още:

" Брад е с разрушено сърце. Никога не е допускал, че Анджелина би поела по този път. След брака им останаха доста страсти. Той пое отговорност за дейностите си и призна за предишните си проблеми, спря да пие и не допускаше, че може да се стигне до подобен поврат... Бракът им беше натоварен и от време на време отровен. Както всички двойки и те имаха много сложни моменти, само че и доста хубави ", показа напълно скоро непосредствен на артиста.

Източникът, чието име не е посочено, добави, че Брад Пит е признал, че е имал проблеми с алкохола и опиатите по време на брака си с Анджелина Джоли, само че е значимо да се подчертае, че в никакъв случай не е бил задържан или упрекван в домашно принуждение.

Единственият прочут случай е кавгата на артиста с най-големия им наследник Мадокс на борда на самолета, когато той се застъпил за майка си по време на нейната кавга със брачна половинка й, само че се оказва, че от този момент Мадокс в никакъв случай не е съумял да елементарни на доведения си татко и това бе повода да прекъсне изцяло контакта си с него, описват от " Труд ". Именно малко по-късно гръмна новината, че Анджелина и Брад се разделят публично.

Виж още:

Доста западни издания напомнят, че Брад и неговите бранители в никакъв случай не нападнаха Анджелина, само че считат, че приключването на въпросните документи, е авансово квалифицирано и е напълно целеустремено, с цел да разклати публичното мнение в очакване на приключването на процеса по развода. " Брад се усеща все по-изолиран от децата си и просто е унищожен " - споделя непосредствен на артиста. Допълваме, че напълно скоро в ново изявление на Анджелина, актрисата сама показа, че е купила къщата, в която сега живее с децата си, с цел да са покрай татко си. Тя даже сподели, че те живеят на към 5 минути разстояние от къщата на Брат Пит.

Източниците отхвърлиха информацията, че децата на двойката са били интервюирани от назначени от съда психотерапевти, а слуховете, че 19-годишният Мадокс е свидетелствал против татко си, са погрешни. 

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР