Съвсем скоро след премиерата на новите премиум смарт часовници от

...
Съвсем скоро след премиерата на новите премиум смарт часовници от
Коментари Харесай

Навигацията Petal Maps вече е налична за смарт часовниците от серията HUAWEI WATCH 3

Съвсем скоро след премиерата на новите премиум смарт часовници от серията Huawei Watch 3, компанията разгласи, че Petal Maps - личното й решение за карти и навигация, към този момент работи и с тях. Приложението предлага нови функционалности, които ще създадат по този начин мечтаните разходки и пътувания още по-приятни.

Petal Maps може да се изтегли на новите часовници от серията Huawei Watch 3 непосредствено от AppGallery. Така приложението ще извежда навигационните данни непосредствено на отличния AMOLED екран на часовника, като дава на потребителите максималко комфортен достъп до напътствията на навигацията по време на разходка, колоездене и други сходни действия, единствено с един взор към китката. След месеци на работа отвкъщи, животът постепенно стартира да се завръща към предходната си динамичност, а разходките, тичането, колоезденето и пътуванията на близки и по-далечни дестинации също зачестяват.

Petal Maps Version 1.9 предлага функционалности за още по-лесно и прелестно всекидневие след пандемията, с възобновяване на информацията за изискванията на пътя, метеорологичните условия, сателитни карти, навигация при шофиране и описи с обичани места. Новите функционалности включват:
Алтернативни направления (Commute Cards) - Тази фунция оказва помощ на потребителите да изминават нормалните си направления, да вземем за пример от вкъщи до офиса и назад, по най-ефективния метод. Petal Maps разрешава да въведете местоположението на дома и офиса си и да създадете директни осведомителни карета, в които да виждате различни направления с настоящата информация за тях, като време, разстояние, брой светофари, съгласно метода на превоз - пешком, с автомобил, велосипед и други Запазената информация за определените местоположения, като дом и офис, се съхранява единствено в приложението и е обект на подсилена отбрана.  Снимка 540084 Времето (Weather Layer) - Новата функционалност дава подробна информация за прогнозата за времето за дестинацията, към която пътувате, с атрактивни анимации непосредствено върху картата, да вземем за пример с привличащи вниманието предизвестия за предстоящи стихии. Сателитна карта и терен - Новата усъвършенствана сателитна карта дава на потребителите подробен взор върху местността чрез сателитни изображения. Картата с висока резолюция разрешава намирането на географски обекти с изумителна акуратност, а пластът за терени (Terrain Layer) дава забавна информация по време на приключенията ви навън.  Снимка 540083 Информация за трафика в действително време - Новата версия вкарва и интуитивна цветна скица, с която маркира скоростта на трафика по следвания маршрут. Шофьорите могат да видят и увеличени карти на кръстовищата, с помощта на които да минават доста по-лесно и правилно, изключително през по-сложните от тях.  Снимка 540082
Лиу Ганг, общоприет управител на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, показа: " Със завръщането на доста хора в офисите и увеличение на пътуванията, актуализацията на Petal Maps идва тъкмо в точния момент да направи този развой още по-лесен и прелестен. А новата и идните версии на Petal Maps за новата серия интелигентни часовници HUAWEI WATCH 3 ще продължава да изненадва почитателите ни с още доста вълнуващи функционалности. "

От премиерата на Petal Maps през октомври предходната година, решението за карти и навигация на Huawei непрестанно се обновява и обогатява, като в това време става все по-популярно. То към този момент е налично допълнително от 140 страни, а навигацията поддържа 26 езика, измежду които български (не се поддържа гласова навигация на български), и единствено в Европа наброява над 2.7 милиона консуматори.

Petal Maps е налично за всички Android смарт телефони и може да се изтегли както от AppGallery, по този начин и от Гугъл Play.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР