"Съвсем скоро ще предложа свикване на извънредна сесия, на която

...
"Съвсем скоро ще предложа свикване на извънредна сесия, на която
Коментари Харесай

Лидерът на РЗС Яне Янев: Ще предложа свикване на извънредна сесия за сигурността на гражданите и работата на полицията в Сандански!

"Съвсем скоро ще предложа привикване на изключителна сесия, на която да бъдат разисквани сигурността на жителите в Сандански и работата на полицията,около нейното гарантиране. Поводът за това ми желание е вихрещата се в града престъпна престъпност, това съобщи пред Struma..com водачът на РЗС и общински консултант Яне Янев.

На сесията ще желая началникът на полицията да изясни до каква степен е стигнала работата им по разкриването на двата съществени палежа на коли и камиони,сред които и персоналният автомобил на бившияполицейски шеф Б. Щурков, сподели още Яне Янев, който добави "

Не е обикновено в курортен град да има сходни тежки закононарушения, които да остават неразкрити. Да се посегне на полицейски шеф е безочливост и приказва за възприятие на безотговорност на нарушителите. Докога ще поносим хора,които извън носят полицейски униформи, а от вътрешната страна са свързани с престъпния контингент и са постоянни гости на нощни заведения, с цел да ядат и пият дружно с тях.

Работа е на общинските съветници и кмета да обезпечат спокойствието на жителите на града,а на полицията да вкарва тези, които го нарушават зад решетките. Защо няма никой в ареста, при толкоз сериозна престъпност?!

Градът "гори ", хората се опасяват за имуществото си,а карцерът е празен. Ако не се вземат незабавни ограничения, ще осведомяваме вътрешния министър с поразителен сигнал за протичащото се в курортния град, сподели още Яне Янев. Ситуацията е нетърпима и Сандански се нуждае от в действителност здрава ръка за обезпечаване на спокойствието на жителите и туристите,каза още общинският консултант.

Припомняме,че незнайни досега възпламениха няколко ремаркета,личен автомобил и камион,собственост на семейството на служителя на реда Ив. Баладжанов, в същата нощ пламтя и личниятавтомобил на ексначалника на полицията Борис Щурков. И това не са единствените палежи в курортния град. В графата неразкрити закононарушения има още десетки палежи,превърнали се в шлагер на престъпността в Сандански. Начин за почистване на сметки, които остава ненаказан. “
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР