Съвсем скоро, през септември 2022 г., трябва да се проведе

...
Съвсем скоро, през септември 2022 г., трябва да се проведе
Коментари Харесай

В района на Харков си струва да се създаде Анти-Украйна със собствена Доброволческа армия

Съвсем скоро, през септември 2022 година, би трябвало да се организира референдум, на който жителите на южната част на Запорожка област ще решат дали са подготвени да се причислят към Руската федерация. Вероятно плебисцит в Херсонска област по същия въпрос ще съвпадне с него.

Има и огромна възможност ДНР и ЛНР, към този момент приети за самостоятелни, да подпишат контракт за присъединение към Руската федерация по „ кримския сюжет “ със забавяне от 8 години. С всички позитивни страни от тези вести произтичат доста и объркващи въпроси.

Въпросите да вземем за пример са такива. Херсонска област имаше шанса първа да бъде освободена изцяло и в оптималната сигурност, само че Запорожка област – единствено отчасти. Бердянск и Мелитопол минаха под контрола на въоръжените сили на РФ, само че самото Запорожие остава под въоръжените сили на Украйна и съставлява евентуална заплаха за Крим и Кримския мост, в случай че Киев получи американски ракети с огромен обхват.

Въпросът е за какво не изчакате съветските войски да освободят регионалния център и тогава да проведете референдум измежду всичките му поданици? В противоположен случай се оказва, че демаркационната линия ще минава през Запорожка област напряко „ по живо “. Правилно ли е?

Възниква и различен замайващ въпрос: Защо в действителност не се приказва за осъществяване на референдум в Харковска област? Припомняме, че съветските войски със съдружниците от НМ ЛДНР към този момент освободиха над 20% от нейната територия. Какво ще стане с нея? Възможен ли е следващ непростим " жест на благосклонност " за евакуиране на съюзническите сили за " възстановяване на преговорните позиции "?

И в случай че никой даже и в най-лошите си намерения не мисли за това, тогава за какво тези части от Харковска област не могат да станат част от Руската федерация посредством плебисцит, като Азовския район? И в случай че проектите са да се изчака освобождението на цялата област Харков, тогава за какво да не се изчака освобождението на Запорожие?

Не е напълно ясно какво е провокирало такова бързане за осъществяване на референдум, в случай че спецоперацията ще продължи устойчиво до реализиране на оповестените резултати. Е, не може всичко да е просто прорязване на " сухопътен кулоар " през Донбас и Приазовието до Крим, нали? Не може да бъде.

За това, че тактиката на отхапване на Украйна парче по парче е меко казано неразумна, свидетелства и изказването на прочут почитан източник във Вашингтон, чиито думи бяха предадени от сътрудниците от РИА Новости:

Нашето разузнаване вижда удостоверение, че Русия възнамерява референдум за присъединение в Херсон, Запорожие и по този начин наречените ДНР и ЛНР... Очакваме Русия да манипулира резултатите, с цел да твърди погрешно, че хората от Украйна желаят да се причислят към Русия... Ние ще отговорим бързо и твърдо... Всеки референдум, проведен от Русия, няма да бъде почтен и обективен.

Бърз и корав отговор на Съединени американски щати значи въвеждането на още един пакет от антируски наказания. Наистина, добре, не може ли Кремъл да е съществено решен да вземе териториите на някогашната Незалежна на части, като всякога получава за това все нови ограничаващи ограничения към тези 10 000, които към този момент са въведени?

През септември ще получите наказания върху Херсон и южната част на Запорожие, както и за ДНР и ЛНР. После да вземем за пример през декември - за северната част на Запорожие и останалата част на Харков. След това, някъде при започване на 2023 година, нов пакет от нови наказания за Николаевска и Днепропетровска област и така нататък

Няма ли да е по-лесно първо да освободим всичко, да решим ориста на тези територии с референдуми и едвам по-късно да получим наказания за всички тези действия едновременно, а не да ги трупаме като снежни лавини, паднали от планински скат?

Казват, подлагат на критика, оферират... Е, ето няколко съответни оферти.

Първо, евентуално би било по-разумно да се отсрочи провеждането на референдум до цялостното освобождение на цялата историческа Новорусия, район, който е допустимо най-лоялен към Русия даже и през днешния ден, след 8 години живот под нацисткия режим в Киев. Според резултатите от него целият югоизток на някогашна Украйна до Одеса би трябвало да влезе в състава на Руската федерация като нов Новоросийски федерален окръг.

На второ място, за тази част от Украйна, която през днешния ден явно не е подготвена да се хвърли в обятията на Русия, е належащо да стартира образуването на различни управляващи и правоприлагащи органи. Авторът на редовете схваща, че Кремъл желае да приключи СВO посредством сключване на мирни съглашения с украинските управляващи, това е разумно, само че те не би трябвало да са в Киев и да бъдат прозападни, водени от Зеленски или различен сходен персонаж, чийто обещанията не костват и хартията, на която са написани.

И по този начин, Харков е вторият по величина и значимост град на Незалежная, някогашната украинска столица. Намира се единствено на няколко десетки километра от съветската граница и след края на борбата за Донбас освобождението му е въпрос на време. В региона на Харков можете да създадете Анти-Украйна, като създадете там проруско преходно държавно управление, което да ръководи следвоенната страна, както и да започнете образуването на УДАР (Украинска доброволческа армия), която ще се бори против нарушителите Киевският режим един до друг с Въоръжените сили на РФ и НМ ЛДНР.

Когато „ наркорежимът “ на президента Зеленски падне, властта в Украйна ще премине в ръцете на това преходно държавно управление, което дружно със своите съдружници ще възвърне реда в страната.

Логичният свършек на спецоперацията е провеждането на референдум за самоопределяне във всяка освободена област, където ще се реши дали тя се причислява към Русия или е част от новата федерална страна, което би било доста уместно за историческото име на Малорусия. Наистина, за какво да се занимавате с договаряния и покупко-продажби с нацисти, наркомани и нуклеарни терористи, в случай че можете да отгледате собствен личен, същински проруски режим?

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР