Съвсем скоро, на 17 юни бившата синоптичка на Нова телевизия

...
Съвсем скоро, на 17 юни бившата синоптичка на Нова телевизия
Коментари Харесай

Деси Банова за Плевнелиев: Готова съм да направя всичко за него

Съвсем скоро, на 17 юни някогашната синоптичка на " Нова телевизия " Деси Банова стана госпожа Плевнелиева. Бившият президент и момичето на времето се врекоха пред закона и пред Бог в извънредно стеснен кръг от най-близки хора в манастира " Свети Мина " край София.
Деси е третата брачна половинка на президента. Въпреки това желанието й за огромно празненство не липсва и тя споделя, че същинското такова с доста посетители и танци ще се състои откакто се роди предстоящият правоприемник на семейството.
" Знам аргументите, заради които не са се запазили предходните му бракове. И не се тормозя, в противен случай. Сигурна съм, че той не е по краткосрочните връзки. Жената до него е неговата. И не се пробва да го скрие, а го декларира пред целия свят... Неговите другари се учудиха, когато схванаха, че ще се дами. Посъветваха го да живее дружно с мен, да си създадем дете, само че за какво ще се женим не разбираха. Той обаче има вяра в брака... " , споделя Деси.

На въпрос за какво са избързали с бебето, тя споделя, че е нямала време да мисли дали ще и е мъчно: " Готова съм да направя всичко за този човек " , безапелационна е тя.
Относно това дали се е замисляла в случай че беше на мястото на някогашната брачна половинка на президента, дали би се дръпнала като нея от публичността, някогашната синоптичка отсича: " Аз съм друга, по някакъв метод постоянно съм била обществена, само че и в този момент това медийно внимание ми тормози... Вероятно бих застанала до мъжа си. Когато обичаш един човек, го подкрепяш. Дори с цената на това да си в устата на хората. Съпругата на президента е като гръмоотвод, обирайки огромна част от негативите към него самия. Не е елементарно. Но Юлиана евентуално е желала да защищити децата си... ", добавя Деси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР