Съвсем откровено, тютюнопушенето е един от най-нездравословните навици. Според Американската

...
Съвсем откровено, тютюнопушенето е един от най-нездравословните навици. Според Американската
Коментари Харесай

Внимание, Пушачи! Мощна Смес Кърти Гадостите И Прави Дробовете Чисто Нови! Само Забъркайте Малко

Съвсем искрено, тютюнопушенето е един от най-нездравословните привички. Според Американската белодробна асоциация тютюнопушенето е отговорно за почти 90% от всички случаи на рак на белия дроб. Все отново, в случай че някой продължава да пуши или се пробва последователно да се откаже, има няколко благоприятни условия за избор в метода на живот, които могат да бъдат направени и в известна степен да се минимизират вредите.

Това може да включва: Ежедневната консумация на зеленчуци от фамилията Алиум, като лук, чесън и праз, чийто мощни антиоксидантни свойства може да ви оказват помощ да сведете до най-малко вредите, които тютюневият пушек нанася на клетките на дихателната система. Увеличете приема на джинджифил и куркума.

Тези две подправки са изумително мощни антиоксиданти, само че техните противовъзпалителни свойства също могат да оказват помощ за понижаване на дразненето на дихателната система от пушенето.

Спортувайте постоянно и практикувайте извършения за надълбоко дишане, с цел да запазите дробовете в добра форма, колкото е допустимо.

Дихателните извършения, да вземем за пример, които са свързани с йога практики са добър метод да се помогне за ликвидиране на белите дробове.

Може да изпробвате и ето този балсам за пушачи:

Съставки: 1 кг лук, 1 литър вода, 400 г кафява захар, 2 чаени лъжички куркума, 1 дребен корен от джинджифил, обелен.

Инструкции: Смесете захарта и водата в тенджера и разбъркайте добре, с цел да се слее. Добавете лука, джинджифил и куркума. След завиране намалете огъня и оставете да къкри, до момента в който течността намалее на половината. Прецедете сместа и изсипете в стъклен буркан с херметичен похлупак. Съхранява се в ледник.

Дозиране Взимайте по две супени лъжици заран преди закуска и две супени лъжици преди вечеря. Разбира се това не е толкоз дейно, колкото отказването от нездравословния табиет на тютюнопушенето. Въпреки това, този балсам, с помощта на мощните си антиоксидантни свойства, както на джинджифила и куркумата, може най-малко да помогне да поправите някои от тези вреди и да запазите белите дробове почистени.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР