Съвсем нормално е, когато се обсъжда бюджета, да има различни

...
Съвсем нормално е, когато се обсъжда бюджета, да има различни
Коментари Харесай

Денков: Бюджетът е добре подготвен, очаква да бъде приет навреме

Съвсем обикновено е, когато се разисква бюджета, да има разнообразни оферти, само че аз чакам бюджетът да бъде признат в точния момент и да бъде уравновесен. Такъв, какъвто е квалифициран. Разбира се, обикновено е при разискванията да има разнообразни полемики, само че бюджетът е добре квалифициран и не чакам особени проблеми - това съобщи министър-председателят Николай Денков в отговор на журналистически въпрос след церемонията по първа копка на Автомагистрала " Русе – Велико Търново " край град Бяла.
Прочетете още
Денков разяснява, че разногласията за управление на Здравната каса са в Народното събрание и не засягат работата на държавното управление:

" Правителството си гледа работата, извършва си програмата. Както и различен път съм казвал, в случай че има разногласия, те са в Народното събрание. Питайте ги тях. Ние си гледаме работата. "

Премиерът се причисли към апела за молебствия за здравето на патриарх Неофит, каквито има през днешния ден в православните храмове в цялата страна:

" Знаете какъв брой значима е църквата, какъв брой високо уважавана е нашата страна. Това е духовният лидер в тази област. Да се надяваме, както излязоха известия през днешния ден, че се усъвършенства положението му и че всичко ще бъде наред. "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР