Съвсем неочаквано Еуфория се превърна в хит, който направи известни

...
Съвсем неочаквано Еуфория се превърна в хит, който направи известни
Коментари Харесай

Еуфория остана без една от звездите си

Съвсем ненадейно " Еуфория " се трансформира в шлагер, който направи известни и огромна част от младите артисти в него. Даде и нов мощен подтик на кариерата на Зендая.
 Зендая, Vogue Italia, “Еуфория ” и упоритостта на актрисата да режисира епизод на сериала
Следващата огромна крачка за Зендая

Актрисата не крие, че е амбициозна

След два в действителност сполучливи и зрелищни сезона се задава и трети. За него все още, несъмнено, не се знае съвсем нищо. Нито даже по кое време можем вероятно да го чакаме в HBO Max. Но пък към този момент знаем, че в него няма да забележим една от звездите на сериала.

От Page Six разбираме, че Барби Ферейра е взела решението да не продължи присъединяване си в " Еуфория ". Това значи, че няма да забележим Кат Ернандес в трети сезон. Като цяло, екранно ѝ време във втори сезон беше много редуцирано спрямо първи.

Заговори се, че това се дължи на недоразумение с режисьора и създател на сериала - Сам Левинсън . Официално няма оповестена причина за напускането на актрисата. Но източник на Page Six твърди, че точно напрежението сред Ферейра и Левинсън се е оказало основно.

Източникът твърди, че актрисата просто не е съумяла да свикне със характерния работен развой, който режисьорът постанова на снимачната площадка. Като има изказвания, че постоянно е крещял на актьорите, с цел да ги накара да влязат в прочувствените положение на героите си.
 Сидни Суийни и какво мислят роднините ѝ за голите подиуми в
Какво мисли бабата на Сидни Суийни за голите ѝ подиуми

Не всяка баба би реагирала по този начин

Разбира се, все още няма публични изказвания по въпроса и няма по какъв начин да знаем дали това е правилно. От Variety обаче разбираме, че Барби Ферейра не си губи времето и е поела нова роля. Тя ще взе участие в психологическия трилър House of Spoils на Amazon Prime Video.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР