Съвсем наскоро се запознахме с една завърнала се на модния

...
Съвсем наскоро се запознахме с една завърнала се на модния
Коментари Харесай

2в1: Чантичка и джапанки

Съвсем неотдавна се запознахме с една завърнала се на стилния подиум и по магазините наклонност - чантичката за кръст , която се предлага в доста разновидности и се носи по разнообразни способи. А спортният колос Nike реши да се възползва от възродения шлагер и интереса към него, създавайки един модел, какъвто не сме виждали до момента.

Така на пазара се появиха джапанки, комбинирани с чантичка . Звучи много необичайно нали?! Е, не по-малко необичайно наподобява. Горната част на летните обувки, вместо с шарени щампи, камъчета или рекламен надпис, е декорирана с малко пространство от плат, което се закопчава с цип.

 Снимка 359819

В него можем да сложим нищо повече от пари и ключове да вземем за пример. И да сме сигурни, че никой няма да понечи да ни ги открадне. Поне до момента в който джапанките не бъдат зарязани някъде към хавлията и плажния чадър.

Именно този вид чехли също се завърна за лято 2018, измествайки моделите, на които горната част минава сред палеца и показалеца ни. А Nike издига удобството на напълно ново равнище.

 Тенденция назаем: чантички за кръста
Тенденция назаем: чантички за кръста

Но в нов прочит

Въпреки че неповторимият модел джапанки към момента не е публично пуснат в комерсиалната мрежа, ползата към него нараства с всеки ден. А в обществените мрежи плажните обувки са определяни като едно от тези неща, от които знаем, че нямаме потребност, само че все пак доста ни се желае да имаме . Time пък ги дефинира като " обувките на годината ". Ще забележим какво ще покажат и продажбите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР