Съвсем наскоро 35-годишната Мария Шарапова стана майка за първи път.

...
Съвсем наскоро 35-годишната Мария Шарапова стана майка за първи път.
Коментари Харесай

Къси шорти и уморен вид: Ето я Мария Шарапова за първи път след раждането на сина ѝ

Съвсем неотдавна 35-годишната Мария Шарапова стана майка за първи път.

Татко на момченцето е 42-годишният английски милионер Александър Гилкс, а двойката кръсти детето си Теодор.

Въпреки обстоятелството, че Шарапова публично приключи кариерата си, спортът си остана значима част от нейния живот. Само три седмици след раждането на сина си, звездата беше снимана да отива на подготовка във фитнес в Лос Анджелис.

Младата майка изглеждаше изтощена, само че по всичко проличава, че фигурата ѝ въобще не се е трансформирала - очевидно дългогодишните тренировки имат резултат. Шарапова беше облечена със семпла бяла тениска и тесни къси панталони, които разкриваха стройните ѝ крайници.

Голяма част от интернет потребителите означиха, че такова повърхностно облекло подхожда на някогашната тенисистка доста повече от дизайнерските рокли, в които Мария нормално се появява на аления килим. Шарапова е считана от мнозина за „ кралицата на стилните провали “.

Самата спортистка също харесва повече небрежния жанр. В скорошно изявление Шарапова сподели, че е много удовлетворена от настоящето си всекидневие, защото не е належащо да се стресира за тоалетите, които сортира. „ Харесвам метода на живот в Лос Анджелис, има доста благоприятни условия и постоянно има какво да вършиме. В същото време въобще не е належащо да се тревожите за безкрайната промяна на облеклата си. Можете да се появите в едни и същи облекла и денем и през нощта” - сподели тя.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР