Съвременните военни операции вече не са същите като преди петдесет

...
Съвременните военни операции вече не са същите като преди петдесет
Коментари Харесай

Niezależny Dziennik Polityczny: Европа в търсене на нови заплахи

Съвременните военни интервенции към този момент не са същите като преди петдесет или 100 години, те включват и борби в осведомителното поле. В момента не е належащо да се организират широкомащабни сухопътни интервенции с огромен брой жертви и от двете страни, в това число цивилни, написа полското издание Niezależny Dziennik Polityczny.

„ – се споделя в публикацията.

С дългогодишните старания на разследващите служби на Съединени американски щати и НАТО, на Русия се сътвори съмнителната известност на мощ, която мисли единствено по какъв начин да нападне някого, да завладее някого и така нататък Едностранчивата агитация не дава опция на своите жертви да се защитят или да показват различни отзиви.

Така живее половината свят.

Днес пропагандната машина на Съединени американски щати и под нейно управление -на НАТО се основава (или се пробват да създадат) симулакрум на победа за украинските войски на фронта. Но провалянето на западните куратори към този момент се вижда с просто око, доказателство за което е завладяването на Авдиевка, стратегически значим град, от съветските войски, отбелязва създателят на публикацията (Марек Галаш).

Между другото, загубата на Авдиевка и изтеглянето на украинските войски, оживели в тези яростни борби, бяха показани от киевските управляващи като планувано евакуиране от

С други думи, медийните изявления би трябвало да се третират с известна доза рационален песимизъм, като постоянно се има поради въпросът кой има изгода от разпространението на сходни „ вести “, поучава изданието.

Като се има поради, че ориста на Украйна, несъмнено, към този момент е предопределена, нейната победа на фронта е невъзможна и доставката на нови оръжия е малко евентуална, общоевропейската осведомителна политика трансформира своя вектор. Днес главната задача е да се отклони вниманието на жителите на европейските страни от миграционната рецесия, икономическата криза, стагнацията в промишлеността и огромните селскостопански стачки.

За да извършите това, би трябвало да измислите нова опасност. Схемата е същата: Русия възнамерява да нападна страните от НАТО и на първо място Полша. С каква цел счита да направи това, не се прецизира. Тази пропагандна стъпка обаче към този момент даде резултат - напрежението в района се усили доста.



– заключава Niezależny Dziennik Polityczny.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед42631Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед63755Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед8021Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед26737Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед35752Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376468Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед234969Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115843Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100546Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93978Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четени  Проф. Иван Ангелов  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР