Съвременните жени след 45 изглеждат млади, пълни са с енергия,

...
Съвременните жени след 45 изглеждат млади, пълни са с енергия,
Коментари Харесай

Работодателите признаха защо жени над 45 години не са наети на работа

Съвременните дами след 45 наподобяват млади, цялостни са с сила, не са насочени към ежедневните проблеми. Но работодателите, усмихнати и обещаващи да им върнат позвъняването, не бързат да ги вземат на работа. Защо? В поверителни диалози те показаха аргументите.

1. Защото са по-стари от другите чиновници и мениджъри

Уви, тази причина беше посочена от 7 от 10 интервюирани работодатели. Мениджърите по наемане нормално са по-млади от търсещите работа. А дамите на 40-55 години, които пристигнаха на изявление, им се костват прекомерно възрастни.

Мениджърите също предизвестяват мениджърите: „ Не приемайте хора над 30 години, ние имаме млад екип, те няма да се впишат. “ Но по-често зад това стоят личните им комплекси. Много млади водачи мъчно ръководят подчинените на възрастта на своите майки. За тях е по-лесно да дават заповеди и да учат по-младите.

2. Защото те са “твърде умни ”

Зад тази оценка стои страхът, че способените и опитни чиновници ще стартират да си търсят правата. Тоест, да се желае заплата два пъти месечно, заплатен отпуск строго съгласно графика, нормиран работен ден и постоянен уикенд.

Вярно, тук работодателите бъркат. Жените, които не са съумели да си намерят работа отдавна, се радват да свършат каквато и да е работа, щастливи са да останат след промяната, да поработят отвън графика и да вземат нещата вкъщи. Но по какъв начин да се убедят работодателите в това, в случай че те не дават късмет?

3. Защото им е мъчно да научат нови неща

По някаква причина младежите имат вяра, че хората след 45 не са осведомени с компютъра. Но те не знаят, че преди 15 години компютрите бяха в съвсем всеки офис и съвсем всички знаеха по какъв начин да работят с тях. В същото време стратегиите бяха по-сложни, а техниката не беше толкоз другарска, колкото през днешния ден.

Съвременните дами се образоват, интересуват се от новите технологии и елементарно овладяват софтуера. Разбира се, има и такива, които не отиват по-далеч от обществените мрежи, само че това не зависи от възрастта.

4. Защото постоянно ще излизат болничен

Оказва се, че 6 от 10 работодатели се притесняват, че дамите след 50 постоянно ще си пускат отпуска, с цел да отидат до поликлиниката. А също по този начин постоянно ще са болничен, забравяйки за индустриалните проблеми.

Ако знаеха какъв брой бъркат, правейки такива заключения! На процедура нещата са разнообразни. Жените след 40 не можеш ги накараш да минат обзор и доста от тях даже не желаят да чуят за болничен.

Бихме желали да се обърнем към тези, които не наемат дами, поради възрастта. Променете вашата позиция! Това са доста скъп личен състав. Не закъсняват, не си вземат отпуска, работят с интерес. Не пропускайте шанса.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР