Съвременните дами не бленуват за рицари в блестящи доспехи, но

...
Съвременните дами не бленуват за рицари в блестящи доспехи, но
Коментари Харесай

Съвременните жени имат различни представи за кавалерство

Съвременните дами не бленуват за рицари в блестящи доспехи, само че към момента държат на кавалерството, макар че визиите им за него са се трансформирали, написа в. " Дейли експрес ".
 
Проучване, обхванало 500 необвързани потребителки на уеб страницата Мач, демонстрира, че модерната жена счита обичайните джентълменски жестове за старомодни.
 
Еманципираната представителка на нежния пол не чака джентълменът да придържа палтото й, нито да отдръпва стола й или да я изчаква първа да поръча в ресторанта. За сметка на това актуалната дама намира за същинска демонстрация на благородство мъжът да й се обади, откакто е заречен. След първа среща дамата чака кавалерът да ревизира дали се е прибрала безпроблемно вкъщи.
 
В визиите на модерните дами надеждният благородник не би трябвало да анулира среща в последната минута, би трябвало да изпраща есемеси денем, с цел да се поинтересува по какъв начин се усеща неговата изгора, както и да изключва телефона си, когато е с нея.
 
 ThinkStock/Getty Images

Жената също по този начин чака актуалният джентълмен да не се противи на срещите с роднините и приятелите й, да предлага телефона си, когато батерията на нейния " падне ", да я оставя да избира програмата по малкия екран или в стрийминг платформата, да й разрешава да разгласява фотосите им като двойка в обществените мрежи, да я поддържа, когато е на диета.
 
Предвид всички тези упования на дамите не е чудно, че съгласно 73% от тях кавалерството в наши дни е мъртво.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР