Съветникът по спортно-техническите въпроси в Локомотив (Пловдив), който често подпомага

...
Съветникът по спортно-техническите въпроси в Локомотив (Пловдив), който често подпомага
Коментари Харесай

Чаво Цветков: Всички в Локо Пд искаме първенството да се доиграе

Съветникът по спортно-техническите въпроси в Локомотив (Пловдив), който постоянно подкрепя и селекцията в клуба, Чавдар Цветков разяснява събитията в българския футбол. Той стана следващият, който отхвърли да е осведомен с това клубът да е взел участие в декларация за прекъсване на шампионата.
" Говорих със притежателя господин Крушарски, още когато беше се появило това, за декларацията. Не знам кой какво му се желае или му се написа, само че ние всички сме на мнение, че шампионата би трябвало да си приключи ", сподели Цветков пред Топспорт.
" Както е за всички, по този начин би трябвало да бъде и за нас. Не можем все да се вършим на най-умни и хитри. Виждате по какъв начин е в другите шампионати. Всеки се преценява. Защото другояче какво - казваш " свободно " на футболистите? Не е рационално това, нали по този начин? Плюс това да не забравяме и идния бараж. Без значение какво се приказва по тематиката, от страна на унгарците, за нас това е страхотна опция. Уникална, в случай че погледнем последните си отсъствия от огромни конгреси. Трябва до 04.06 всичко клубно да сме привършили. Има доста разновидности - може и през лятото да се играе. Да няма пауза. Но ще забележим. Щом отложиха Европейското, значи всичко е допустимо. Но те го направиха и поради това - да има разновидности за шампионатите по страни. Говорих и с Венци Стефанов, всички са на едно мнение. Нека си приключим шампионата. В някакви естествени граници. И с Митко (Илиев) и с останалите футболисти съм разговарял. Няма никой на друго мнение. Ако прочетете нещо друго, значи не е правилно. Те се готвят в този момент самостоятелно, само че по-късно бързо ще влязат в час, експерти са ", приключи Чаво.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР