Съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан каза, че

...
Съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан каза, че
Коментари Харесай

Джейк Съливан: САЩ поддържат контакти на високо ниво с Русия, но няма да разкрият каналите си

Съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан сподели, че администрацията на Съединени американски щати поддържа контакти на високо равнище с Русия, само че няма да разкрива съответните канали за тяхната отбрана. Така Съливан разяснява информацията на на " Уолстрийт Джърнъл " за контактите си с помощника на съветския президент Юрий Ушаков и секретаря на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев, оповестява ТАСС.
„ Ние в администрацията на Байдън имаме възможност да взаимодействаме с съветската страна на високо равнище, с цел да имаме контакти, да понижим рисковете, да предадем сигнали за следствията от вероятно потребление на нуклеарни оръжия “, сподели Съливан вчера на онлайн събитие, проведено от Нюйоркския съвет за интернационалните връзки. - Ние не разкриваме каналите, които имаме, с цел да защитим тези канали. Не мога да кажа повече от през днешния ден. "  

Помощникът на президента на Съединени американски щати също не разкри детайлности за контактите си с Русия по отношение на нуклеарните опасности и не приказва за дейностите на Вашингтон при положение на потребление на сходни оръжия. " Мисля, че би трябвало да бъдем почтени, че това е риск и действителен риск. Както сподели Байдън, рискът от потребление на нуклеарни оръжия може да провокира верижна реакция, която всеки може да си показа до каква степен ще докара, сподели Съливан и добави: " Трябва да бъдем почтени и директни във връзка с рисковете. "
" Но с цел да предотвратим това да ни се случи, са нужни конкретни дейности в отговор и основаването на най-хубавите стратегически условия за въздържане. Това е наша отговорност ", сподели Съливан. 
Така той разяснява материала на вестник за контактите си с помощника на президента на Русия Юрий Ушаков и секретаря на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев. По-рано изданието, цитирайки неназовани представители на американските и западните управляващи, заяви, че Съливан е провел през последните месеци поредност от поверителни контакти с Ушаков и Патрушев по отношение на недопустимостта на потреблението на нуклеарни оръжия и разширението на спора в Украйна. Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков в понеделник не разяснява материала на вестника, добавя ТАСС.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08 Ное 20226208 Ное 20224208 Ное 20221607 Ное 2022211907 Ное 202269207 Ное 2022719КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022129219 Окт 202270821 Окт 2022133624 Sep 20222510
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР