Съветникът на украинския президент Юрий Бирюков публикува във Facebook видео

...
Съветникът на украинския президент Юрий Бирюков публикува във Facebook видео
Коментари Харесай

Стига показност: Украинците осмяха видеото от репетицията на военния парад за Деня на независимостта

Съветникът на украинския президент Юрий Бирюков разгласява във Фейсбук видео от военния церемониал за Деня на независимостта. Украинците обаче не споделили неговата горделивост за страната, а единствено осмели следващия опит за показност.

На оповестеното видео е снимана военна техника, която ще вземе присъединяване в празничния церемониал. Бирюков споделил усещания и сравнил танковете със „ гибелта на враговете”.

„ Аз не зная по какъв начин да опиша това чувство, по какъв начин да предам мравките по кожата, треперенето на тялото в резонанс с треперенето на земята. Бавно и величествено, гордо и стройно, около нас мина гибелта на нашите врагове” – написал Бирюков към видеозаписа.

Не всички украинци обаче споделят гордостта за страната. Някои от тях означават, че парадът наподобява несвоевременно на фона на военния спор в Донбас.

„ Шикозно! Тече пета година от войната... а танковете се търкалят на паради. Колко още паради и петилетки ще минат, с цел да настъпи гибелта на нашите врагове. Стига показност!” – се възмущава ползвател на Мрежата. / БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР